Do zdravnika

Spoštovane pacientke, pacienti

obveščamo vas, da bomo dne 4.12.23 poleg ustaljenih načinov komuniciranja z osebnim zdravnikom prešli na nov način komunikacije preko brezplačnega spletnega portala do.zdravnika (https://dozdravnika.si/account/register).

Portal omogoča naročanje na pregled, naročanje zdravil in napotnic, možnost  urejanja bolniškega staleža ali pošiljanje kratkih sporočil.

Najprej se je potrebno registrirati (potrebujete le elektronski naslov) in prositi, da vas verificiramo. Portal je bolj varen način komuniciranja kot elektronska pošta in bistveno hitrejši.

Za vsa vprašanja, ki so vezana na portal doZdravnika, se lahko obrnete na podpora@dozdravnika.si ali pokličete na 04 600 7600.

Če elektronsko sporočilo ni vezano na to temo vas prosim, da pokličete telefonsko številko ambulante vašega osebnega zdravnika  kjer boste dobili nadaljnja navodila.

Prav tako elektronska pošta in portal nista namenjena nujnim zadevam, za to je potrebno poklicati v ambulanto ali se osebno oglasiti pri nas ali pri urgentnem zdravniku.

 

Trenutno bomo začeli z uvedbo v ambulantah družinske medicine in sicer pri zdravnikih Stanislav Malačič, Ines Sever, Vladimira Benko in Tamara Elbl. O vključevanju ostalih ambulant vas bomo obvestili.

Skip to content