“PCR” TESTI NA SARS-CoV-2!

“PCR” TESTI NA SARS-CoV-2!

Spoštovani,

na PCR test vas v primeru zdravstvenih težav ali v primeru bližnjega stika z že okuženo osebo napoti vaš osebni zdravnik, ki vam takoj dodeli termin testiranja. Na PCR se lahko naroči tudi vsak, ki s samotestiranjem s HAGT izkazuje pozitiven rezultat. (Za dokazovanje pozitivnega testa, ki ste ga opravili doma, je ustrezna fotografija testa. Še boljše pa je, če prinesete uporabljeno ploščico zraven, zavito v polivinil, da jo bomo mi zavrgli v za to namenjene odpadke).

Vsi, ki pridete na odvzem brisa, obvezno predložite kartico ZZZS ter vašo osebno GSM številko. V primeru, da imate zdravstveno zavarovanje urejeno v tujini (e-card) pa ste namesto ZZZS kartice dolžni predložiti EMŠO.

Naročila za PCR sprejemamo od ponedeljka do petka med 08.00. in 13.00 uro, ter v času izvajanja popoldanskih testiranj s HAGT. Za osebe s stalnim prebivališčem v RS in urejenim zdravstvenim zavarovanjem so brisi za vse osebe s simptomi Covida 19 ali predhodno pozitivnim rezultatom HAGT brezplačni.

Odvzem brisov poteka po “drive-in” sistemu na za to določenem in označenem prostoru na parkirišču pred zdravstvenim domom.

Cena samoplačniškega PCR brisa je 85 € .
Plačilo izvedete na mestu testiranja preko POS terminala s plačilno kartico. Plačilo z gotovino ni možno.

KONTAKT ZA NAROČILA NA PCR TEST :  041 479 392

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.