“HAGT” hitri testi na prisotnost SARS-CoV-2

“HAGT” hitri testi na prisotnost SARS-CoV-2

S hitrim “HAGT” testom se lahko BREZPLAČNO testirajo vsi državljani RS z urejenim zdravstvenim zavarovanjem za potrebe preverjanja svojega zdravstvenega stanja oziroma za opravljanje storitvene dejavnosti v RS. Rezultat testa boste prejeli iz centralnega sistema obveščanja peko SMS sporočila na vaš mobilni telefon. V primeru pozitivnega testa boste poklicani osebno po telefonu v roku 1 ure od odvzetega brisa.
Isti termini testiranja veljajo tudi za vse tiste, ki potrebujete potrdilo za prestop meje (dnevni migranti, podjetniki, ki opravljajo storitve v tujini…) Test je v tem primeru plačljiv. Cena testa je 20 EUR. Predplačilo izvedete po navodilu o plačilu (klikni tukaj).  Na testiranju ste dolžni predložiti potrdilo o plačilu brisa (velja tudi elektronsko, npr.mobitel) Vsi plačniki boste originalen račun prejeli v roku treh dni po pošti.
OPOZORILO! Potrdila o plačilu ob testiranju prekontroliramo. V kolikor potrdila nimate ali je neustrezno NE BOSTE PREJELI IZVIDA!

 

Vsi testiranci morate ob testiranju OBVEZNO predložiti kartico ZZZS  ter vašo osebno GSM številko. V primeru, da imate zdravstveno zavarovanje urejeno v tujini (e-card) pa ste namesto ZZZS kartice dolžni predložiti “EMŠO”.

 

HAGT testiranje opravljamo v naslednjih terminih:

  • PONEDELJEK od 15. do 17.ure

  • SREDA od 15. do 17.ure

  • PETEK od 15. do 17.ure

  • NEDELJA od 08. do 10. ure 

 

 

Potrdila za prestop meje prevzamete na dan testiranja; med delavniki med 17.30 in 19.00 uro, v nedeljo pa med 10.00 in 11.00 na glavnem vhodu v ZD G. Radgona.

 

Na HAGT testiranja v dopoldanskih terminih (od ponedeljka do petka) se je potrebni predhodno naročiti na telefonsko številko 041 479 392 – vsak delavnik od 7.30 do 9.30 ure.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.