Množično testiranje s hitrimi testi na COVID-19 tudi v ZD G. Radgona

Množično testiranje s hitrimi testi na COVID-19 tudi v ZD G. Radgona

Spoštovani, obveščamo vas, da smo tudi v našem zavodu s 4.1.2021 začeli z množičnim testiranjem prebivalcev s hitrimi testi na SARS CoV-2. Testiranje poteka na COVID točki pred ZD G. Radgona,  vsak PONEDELJEK, SREDO in PETEK med 15. in 17.uro.

Opozarjamo vas, da množično testiranje s hitrimi testi NI namenjeno temu, da si pridobite izvide. Testiranje je namenjeno PRESEJANJU PREBIVALSTVA. Udeležijo se ga lahko prebivalci UE Gornja Radgona, ki so BREZ SIMPTOMOV. O izvidu testiranja  obvestimo le osebe, ki so na testiranju na COVID-19 pozitivne.

Tisti, ki ste po stiku z okuženimi s COVID-19 v KARANTENI, morate ostati doma ter se ne smete udeležiti množičnih dogodkov oziroma sploh ne smete zapuščati stalnega prebivališča. Tisti, ki imate SIMPTOME, pa pokličite izbranega zdravnika ali zdravnika, ki ga nadomešča, da vas naroči na PCR test, ki jih izvajamo v ZD Gornja Radgona. Pomembno je, da ste oboleli za COVID-19 doma v SAMOIZOLACIJI (bolniški stalež) in ne hodite v službo, kjer lahko okužite svoje sodelavce.

Navodila za DELODAJALCE, ki želijo testirati svoje zaposlene in pridobiti izvid testiranja: https://www.zd-gr.si/samoplacniski-brisi-na-sars-cov-2/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.